Privatumo politika

  • Privatumo politika

    Perles de Pastel privatumo politikoje numatytos pagrindinės Asmens duomenų rinkimo, kaupimo ir jų tvarkymo taisyklės. Privatumo politika yra skirta apsaugoti ir ginti Perles de Pastel pirkėjų duomenis nuo neteisėto naudojimo.

    Klientų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. Mes gerbiame ir saugome jūsų privatumą ir asmens duomenis, todėl įsipareigojame jų neatskleisti ir neperduoti tretiesiems asmens, jeigu to nereikalauja LR teisės aktai. 

    Jūsų asmens duomenys ( vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, el. paštas) renkami tam, kad:

    - būtų galima įvykdyti jūsų prekių užsakymą;

    - išrašyti sąskaitas - faktūras;

    - susisiekti su jumis dėl užsakymo vykdymo ar kitų aktualių klausimų, iškilusių vykdant užsakymą.

    Nurodydami savo asmens duomenis Perles de Pastel elektroninėje parduotuvėje, jūs sutinkate su mūsų prekių pirkimo taisyklėmis ir privatumo politika. Mes įsipareigojame, jog jūsų asmens duomenys bus renkami, tvarkomi ir saugomi remiantis LR įstatymais. Asmens duomenis tvarko tik tie asmenys, kurie turi tokią teisę. Informacija apie asmens duomenis yra konfidenciali.

    Klientas registracijos formoje privalo pateikti teisingą, išsamią informaciją apie save. Jei informacija yra netiksli, melaginga, pardavėjas turi teisę ištrinti tokią registracijos formą. Klientas gali papildyti/ atnaujinti savo asmens duomenis atsiunčiant juos mums el. paštu info@perlesdepastel.lt

    Pardavėjas turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką apie tai informuojant elektroninėje parduotuvėje.

    Mūsų elektroninėje parduotuvėje yra naudojami "slapukai" ("cookies"). Jie palengvina ir pagreitina lankytojų naršymą parduotuvėje, kadangi "slapukai" atpažįsta jūsų naudojamą įrenginį (kompiuterį, mobilų telefoną, planšetę) ir leidžia sveitainei prisiminti jūsų nustatymus. Jei norite ištrinti "slapukus", tai galite padaryti savo naršyklės nustatymuose. Tačiau, tokiu atveju, jūs parduotuvėje naršyti nebegalėsite.

    Toliau naudodamiesi Perles de Pastel eletronine parduotuve (www.perlesdepastel.lt), jūs sutinkate su šios privatumo politikos sąlygomis.